Wie zijn we?

EEN WOORDJE OVER ONS

Velen onder jullie zullen met Greet als oprichter van de BokesBar in Herentals een vertrouwd gezicht terugvinden. Greet was tot voor kort dagelijks terug te vinden als bezieler van het Winkeltje in het Sint-Elisabeth ziekenhuis. Enkele maanden geleden is de samenwerking met het ziekenhuis stopgezet. Stilzitten en afwachten is niet Greet's stijl, dus werd er sindsdien ijverig gezocht naar een nieuwe uitdaging die we hebben gevonden in de BokesBar. Samen met Elise starten we met veel enthousiasme in september 2016 en hopen jullie daar spoedig te mogen verwelkomen voor een (meeneem)broodje, een gezellige lunch of een heerlijke koffie!

 

TRADITIONELE RECEPTEN

 

Zowel voor onze broodjes als voor alle andere gerechten houden we ons aan de gekende traditionele ingrediƫnten en recepten met hier en daar een mediterrane toets. Op die manier proberen we een volwaardige lunch te bereiden zowel om mee te nemen als om in onze koffiebar te nuttigen. Smakelijk!

Ontbijten voor elk wat wils

 

We gaan ervoor zorgen dat iedereen die 's ochtend geen tijd heeft om zelf ontbijt klaar te maken bij ons terecht kan voor een ontbijt naar keuze. Maar ook wie tijd heeft om uitgebreid te komen ontbijten zal bij ons zijn gading vinden!

Verse koffie zoals het hoort

 

We hebben in de voorbereiding van onze zaak veel tijd besteed aan het selecteren van de perfecte halfautomatische espressomachine en van de koffie de we jullie serveren. We gaan dan ook met heel veel zorg en toewijding ieder kopje koffie of iedere tas thee voor jullie klaarmaken.

Copyright @ All Rights Reserved